magnify
Home Costa Rica Costa Rica, pura vida!!
formats

Costa Rica, pura vida!!

Published on 25 Sep ’13 by in Costa Rica

DCIM100GOPRO

Una mica tard, però aquí va… Ja fa gairebé tres setmanetes que hem tornat i encara no havia escrit el resum de rigor de l’últim país: Costa Rica!

Le sensacions del viatge són una mica contradictòries. Per un cantó, haig de reconèixer que després de tot el que he visitat durant l’última any, el llistó està MOLT ALT, pel que és difícil trobar indrets millors que el que ja he vist. En aquest cas, Costa Rica no ha estat un gran subidon. Això si, molt verd, molta natura, molts animals i, en aquesta època, molta pluja!! La part més positiva de tot ha estat el motiu principal del viatge: compartir-lo amb el meu pare! Una assignatura que tenia pendent després de que el maleït dengue ens privés de Vietnam . Absolutament d’admirar les ganes que té el tio de descobrir i explorar!!

La ruta va ser bàsicament aquesta:

Per mi, el highlight més gran de tot el viatge va ser veure les tortugues al Parc Nacional de Tortuguero sortint de l’aigua i posant ous. És, senzillament, una meravella de la natura!

D’agraïr també el fet d’haver conegut i compartit els primers dies amb la Cris, la Sílvia, el Kike i la Darja. Relament van fer la primera part del viatge molt més divertida!!!

En fi, Costa Rica, un altre país al “meu haver”. Estic content d’haver fet unes vacances que han ajudat a trencar amb la “tornada a casa”, que és una cosa molt més complicada del que sembla!!! (no intento fer pena a ningú eh!! :D)

Aquí van algunes fotos de la natura en estat pur de Costa Rica.

Pura vida!!!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook