magnify
Home Japan Primera setmana a Japó!
formats

Primera setmana a Japó!

Published on 14 Dec ’12 by in Japan

Impresions generals del país: Japan is diferent. Es nota tan bon punt el trepitges: la manera d’expresar-se tant verbalment (independement de l’idioma) com gestualment, l’amabilitat, les reverencies. Els japos són molt expresius i quan parlen sembla que cantin!

Els primers dies va tocar Tokyo. La veritat és que el primer cop que veus un temple i una pagoda impresiona moltíssim. A part d’això, la ciutat és un no parar de llums i sorolls, sobretot sorolls!! Aquí van les fotos:

Després vaig agafar el meu primer Shinkansen o tren bala (si, és veritat que va molt ràpid, però no deixa de ser una espècie d’AVE!) per anar cap a Kyoto. També és una ciutat gran, però molt més tranquila que Kyoto. Gion (el barri de les Geishas) et fa sentir que estàs en una pel·lícula del Japó més tradicional, i el llarguíssim passadís de restaurants i mini tendes de PontoCho és preciós! Vaig agafar una bici i em vaig patejar gairebé tota la seva ciutat, i els seus temples més importants. Aquí van les fotos!

http://www.flickr.com/photos/vpascual/sets/72157632225763191/

Fent servir Kyoto de campament base, he fet un parell d’excursions també molt recomanables. La primera, Nara! El més destacable de Nara (a part de que hi ha bambis en llibertat!) és que hi ha un Buddha enorme molt impactant:

Finalment, avui he fet una excursió culpidora a Hiroshima. Primer de tot he vist el Otorii de l’olla de Miyashima, un highlight de Japó, i després m’he pasejat pel centre d’Hiroshima on està el Peace Memorial Park. La veritat és que emociona molt i entristeix veure que la raça humana és capaç de fer coses com el que va passar el 6 d’Agost del 1945. En fi, fotos aquí:

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
2 Comments  comments 

2 Responses

  1. Al loro amb la radiació eh?!?! 😉

    Posa els slideshows aquests de flickr més grans home, que no es veu res!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook