magnify
Home Japan Resum de Japó
formats

Resum de Japó

Published on 23 Dec ’12 by in Japan

Primera parada del viatge completada amb èxit!
Em quedo amb la sensació de que Japó ha estat un bon punt de partida: un país exòtic i diferent, però a l’hora molt fàcil de viatjar. El resum del viatge ha estat:

– Tokyo 3 dies
Asakusa
Shibuya
Roppongi
– Kyoto 7 dies
Gion i Pontocho
ml Temples de la zona est (fins al Silver temple) i el Golden Temple (amb bici)
Nara
Hiroshima
Fujimi Inari + Arashiyama
Museu Manga + Gion
Temple dels mil budes
– Tokyo 4 dies
Kamakura
Harajuku + Akihabara
Tsukiji Market + Odaiba

Inicialment a Kyoto havia de passar només 3 dies, però quan comences a viatjar t’adones que és un pal anar carregat amb la motxilla gran amunt i avall, pel que a vegades agafar-ho tot per passar una nit a un lloc concret no val la pena. En aquest sentit Kyoto és un bon lloc per passar-hi uns tres dies, i després fer-lo servir com a punt base per a fer espacapades cap a Nara o Horshima (contant amb que es tingui el Japan Rail Pass). Fins i tot em va faltar temps per anar a Osaka i fins i tot a Kobe. A destacar l’hostal on vaig estar: K’s House Kyoto. En resum, Kyoto és una gran ciutat, molt més traquila que la lluminosa i sorollosa Tokyo.

Pel que fa als japonesos, he pogut comprovar tot el que ja m’havien dit d’ells: són extremadament educats, parlen molt poc anglès (like in Spain is pain, no ens enganyem) i són molt estranys. Relament dòna la sensació que aquesta gent ha viscut “apartada del món” i ha crescut a la seva manera. La forma com s’expressen sembla realment treta d’un capítol de l’Arare (encara que no els entenguis) i la comunicació no verbal (amb mil reverències i moltes cares de vergonya -sobretot elles-) els fa realment especials. Es nota també molt la diferència entre els japonesos que han vist món, i els que no.

Últim detall: a aquestes dates de desembre al Japó HI FA FRED!!! En general crec que he estat a una mitjana de 2 o 3 graus com a molt, arribant temperatures negatives a Kyoto per la nit.

Recomanació per a futurs viatgers: el Japan Rail Pass és molt recomanable. Tenint en compte que el seu Shinkansen és com l’AVE, un bitllet costa (pel que m’han dit) uns 120000 yens, que vindrien a ser 120€. El JR Pass costa gairebé 300 per 7 dies i uns 450 per 14, pel que si realment es pretèn viatjar molt país val molt la pena. Fins i tot es pot fer servir per agafar un parell de linies de metro a Tokyo (Yamanote i JR Line), ja que el metro en general és moolt car!! Pels tardons, important saber que són exageradament puntuals. A l’hora en punt el tren surt…

En fi, gran inici de viatge!!

Trobareu totes les fotos de Japó aquí!!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comment  comments 

One Response

  1. Victor! That is great to hear, especially that you spent significant time in Kyoto. Keep up the posts, man. Looking forward to reading more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook