magnify
Home Malaysia Melaka i Singapur: un poquito de calma po’ favo’
formats

Melaka i Singapur: un poquito de calma po’ favo’

Published on 19 Feb ’13 by in Malaysia, Singapore

Després de la bogeria de Borneo, vaig decidir anar cap a Melaka (Malacca en Malay), una ciutat al sud de Malaysia que durant els anys va ser colonitzada per portuguesos, holandesos, britànics i fins i tot japonesos. D’aquesta amalgama de cultures i civilitzacions n’ha sortit una ciutat colorida i plena de vida, ideal per pasejos tranquils i relax. Allà, amb companyia de la gent del la guesthouse Jalan Jalan vam disfrutar de l’entrada de l’any nou xinès. Situats just al mig del barri xinès de la ciutat, vam poder presenciar en directe aquesta celebració tan famosa a Asia després d’haver participat en un sopar multitudinari al Sikh temple. Molt autèntic compartir un sopar amb aquesta comunitat de gent!!

Després de Melaka vaig decidir tirar cap a Singapur. Dos mesos de viatge passen factura a un veterano com jo, i necessitava un ciutat fàcil on poder-me relaxar. En aquest sentit, crec que no podria haver fet millor tria. Tot la quantitat de senyals de prohibició per tot arreu (entre d’altres coses, a Singapur no està permès menjar xiclet, ni fumar mentre camines!), la netedat i organització que es respira la fan la ciutat més occidental del que he vist fins ara a Àsia. Pasejos per Marina Bay, partides a ping pong al club del costat de la guesthouse i caminates infinites per la ciutat em van ajudar a decidir el meu proper destí: AUSTRÀLIA!

Àsia és un país fascinant amb moltíssimes coses a veure, però s’ha de reconèixer que requereix una energia extra que en les últimes setmanes se m’ha esgotat. Així doncs, que millor que continuar la meva aventura per la meva particular “promised land”? 🙂

Seguiremos informando!!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook